|
Stanislav Cintavý

1.BLMF: Rozdiel medzi tretím a deviatym sú tri body!

BRA

Takto vyrovnaná tabuľka už dávno v lige nebola. Rozdiel v nekompletnej tabuľke medzi tretím MFC Mystery a deviatym AC Glóbus sú len tri body!

Tabuľka sa konečne zarovná budúci týždeň, kedy sú na programe dohrávky, pričom najmä AC Glóbus a AC N3M (obaja po tri zápasy) budú mať šancu na najväčší posun v ligových štatistikách. 

Papalalulu - Pudingáči 10:7 

Pudingáčom jemne dochádza para z úvodu ligy, avšak okrem Mystery ich čakajú už len tímy z dolnej časti tabuľky. V zápase proti Papala začali katastrofálne a prehrávali v 30 minúte už hrozivých 1:8. Potom však zareagovali na potenciálnu hanbu a dokázali uhrať veľmi prijateľný výsledok. Papala má pred sebou dve dohrávky s RK Academy a AC Globus a potom ich už čaká derby della Garda proti FC BPN. 

FC BPN - Menežeris 6:1 

Iba 6 sekúnd chýbalo k tomu, aby brankár Michael Bittera zaknihoval cenný clean sheet. Ten mu však nedoprial agilný Priškin, ktorý mu ho zarezal so záverečným klaksónom. Menežeris hral nebojácne a do 24.minúty svietil na tabuli kuriózny stav 0:0. Potom však prišiel faul na Jágera v pokutovom území a z penalty trestal Slehofer. Od toho momentu BPN pritlačil svojho súpera a postupne Zeleňák, dva krát Jáger a premiérovo aj Szabo zaťažili konto súpera. BPN sa priebežne dostal na prvé miesto tabuľky avšak Papala aj N3M ho môžu v prípade výhier v dohrávkach predbehnúť. Zároveň mu na postup do TOP6 stačí získať 3 body. Naopak Menežeris sa ešte bude musiet potrápiť a zabojovať o postup. 

Galacticos - Engerau 6:5

Obrovské prekvapenie sa zrodilo v duely posledného Galacticosu proti Engerau, ktoré v minulom kole rozdrvilo AC Globus. Po hodoch býva bolenie brucha sa v plnej miere potvrdilo. Engerau viedol pohodlne 1:4 avšak Galactici dokázali senzačne otočiť stav stretnutia a získať svoje prvé tri body. O šialenej tabuľke svedčí fakt, že ak by Engerau vyhral tak sú na treťom mieste, takto sú  až osmi. 

Rinosi - Mystery 5:13

Rinosi po senzačnom úvode ligy, keď zdolali aj FC BPN prežívajú krízu. Dnes mali aj širokú lavičku, ale pripravení Mystery im nedali šancu a v zásade veľmi poľahky zvládli dôležitý 6bodový zápas, ktorým sa dostali na priebežné tretie miesto a v dohrávke ho čaká ďalší 6 bodový zápas proti AC Glóbus. Ak tento duel zvládnu už budú jednou nohou v TOP6. 

AC Globus - RK Academy 4:0

To čo sa nepodarilo FC BPN dokázal prekvapujúco Globus. Ten má výsledky z extrému do extrému a po minulo týždňovej 14ke, tento krát Ľudovít Krúpa fantasticky stiahol roletu a dosiahol veľmi cenný malofutbalový clean sheet. AC Glóbus tak doslova vstal z mŕtvych a s 9 bodmi reálne pomýšľa na TOP6. Cez víkend ho však čakajú extrémne  tri náročne duely proti N3M, Mystery a Papalalulu. Každý získaný bod z tohto tŕnistého víkendu by mal pre Glóbus cenu zlata. 

Tabuľka tu.


submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. BLMF
# Tím Z Skóre Body
1. BPN FC BPN 5 57:27 15
2. FCR FC Riňoši 5 24:25 11
3. ENG Engerau Boys 4 28:11 9
4. PAP Papalalulu 5 31:23 9
5. ALL All Star 5 33:29 9
6. MEN Menežeris 5 20:18 9
7. AFC AFC Oravan 5 24:32 6
8. ACN AC N3M 5 25:36 3
9. BAR Baroňáci 4 16:30 1
10. SHA The Shadows 5 9:36 0

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. BLMF
1. AFC Matej Chorvát 12 Gólov
2. BPN Šimon Štefanec 12 Gólov
3. ACN Daniel Filip Mašulovič 9 Gólov
4. BPN Martin Privrel 8 Gólov
5. FCR Jakub Paštinský 8 Gólov
6. BPN Silvester Jáger 7 Gólov
7. PAP Michal Javnický 7 Gólov