|
Stanislav Cintavý

RK ukradol Menežeris bod, FC BPN si poradil s Interom, N3M s prvou prehrou

BRA

Vyrovnanosť ligy sa opäť potvrdila v plnej miere. AC N3M spoznal prvý krát v sezóne chuť prehry, naopak RK Academy prvý krát pocit získať body.

AC N3M - MYSTERY MFC 4:7 

Mužstvo Jakuba Holeša hlásilo obrovské problémy so súpiskou, klobúk dole pred manažérskym kumštom Kubela, ktorý to napokon  zlepil, dokonca bol pripravený na lavičke naskočiť do zápasu. Túto indispozíciu v mužstve N3M však naplno využil agilný Ivan Křížek, ktorý sa cez týždeň vybúril na Facebooku, aby však v nedeľu svoj hnev pretavil na správnom mieste do zaslúženého trojbodového zisku. Silná trojica Vajdikov, Rehořka, Toman dotlačili Mystery ku kľúčovým bodom v boji o TOP6. Tie však musia potvrdil budúci pondelok proti Riňošom.  (foto: FB Mystery MFC). 

FC BPN - INTER BLMF  10:7 

Naštartovaný BPN sa zdá je na na ceste do čela tabuľky, čo  im v 6bodovom zápase chceli znepríjemniť nepríjemní Interisti, ktorí po raketovom vstupe do sezóny však mierne stratili paru. Úvod zápasu bol vyrovnaný, pričom žlto-čierni dokonca viedli 2:3, potom však útočný dvojzáprah Félix - Jáger zavelil do útoku a dokopy vsietil 5 gólov. To podporil päť gólovou  kanonádou aj šikovný Šlehofer, ktorý v tejto sezóne v BPN hosťuje z Engerau Boys. Oproti biednym výkonom v prvých kolách sa sformovala aj obrana FC BPN, keď stále sa zlepšujúcemu Bitterovi v bráne, kryje chrbát návrativší Erik Szabo a vo forme hrajúci Severín Zelenák. Tieto tradičné mená dnes úspešne dopĺňali Vanek s Csolleiom a tiež nové akvizície Čerňanský a Chamilla. Inter doplatil na úzku súpisku, navyše v 40 minúte sa im zranil ich najlepší hráč Čumakov, ktorý si nešťastne vyvrtol kotník. Veríme, že ho toto zranenie nevyradí na dlho. 


RK ACADEMY - MENEŽERIS 3:4 p.p

Menežeris do zápasu nastúpil ako veľký favorit, veď RK Academy posledné zápasy odohrali v katastrofálnej forme. Dnes sa však karta úplne obrátila a nebyť výborného Kapičáka v bráne, tak Kuželovci mohli brať aj senzačné tri body. Zápas bol defenzívny , dlho bol stav 2:2 a útoky sa prelievali  na jednu aj druhú stranu, napokon sa zdalo, že Menežéri tie tri body vydolujú, keď strelili v 57 minúte gól na 3:2. Academy sa však správne nevzdalo a v 59 minúte si po hlúpom faule na žltú kartu vybojovali deviatku. Tú síce skvelý Kapičák vyrazil, avšak spoluhráči mu nepomohli a agilný Ládi dorazil loptu za bránkovú čiaru. V penaltovej lotérie opäť obaja hráči RK nenašli recept na Kapičáka a keďže dvaja Menežéri gól strelili, extra bod do tabuľky smeruje k modrým. RK bude môcť formu potvrdiť v 6 bodovom zápase proti AC Glóbus, Menežéri skúsia zastaviť FC BPN. 

AC GLÓBUS - ENGERAU 3:14

Ak by sa tieto zápasy dali tipovať, tak AC Glóbus by bol tipérskym zabijakom. Kým minulý týždeň demontovali Rinosov 14:2, tak teraz dostali náklad od Engerau v pomere 3:14... Pritom do zápasu nastupovali azda aj v roly mierneho favorita. Ten však vôbec nezvládli a Engerau so zlepenou zostavou ich rozobral, tak ako oni minulý týždeň Riňošov. Reparát  družina Andreja Tichého absolvuje o týždeň v kľúčovom stretnutí proti RK, v ktorom potrebujú zobrať tri body. Engerau rovnako tak budú chcieť brať tri body od Galacticos.  

Papalalulu - Riňoši 5:2 

Mladým Rinochom to ide oveľa lepšie proti favoritom ako proti outsiderom. FC BPN zdolali a dnes trápili Papala takmer až do úplného záveru. V zápase viedli 0:1 a dlho držali stav 3:2, keď v riskantnom závere napokon inkasovali dva góly, pričom musíme vyydvihúť fantastický výkon brankára Rinochov. Výkonom sa plne rehabilitovali za minulo týždňový výprask od Glóbusu, ale v tabuľke sa prepadli až na deviate miesto. Budúci týždeň zohrajú asi najdôležitejší zápas základnej časti, pretože v 6 bodovom zápase s Mystery hrajú o postup do TOP6. Papala si zatiaľ pomaly kráča za pohodlným prvým miestom v základnej časti, čo im budúci týždeň skúsia skomplikovať Pudingáči. 

Tabuľka po 7.kole (tu)


submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. BLMF
# Tím Z Skóre Body
1. BPN FC BPN 2 21:8 6
2. PAP Papalalulu 2 12:8 6
3. FCR FC Riňoši 2 12:8 6
4. MEN Menežeris 2 12:9 6
5. AFC AFC Oravan 2 12:7 3
6. ENG Engerau Boys 2 10:11 3
7. ACN AC N3M 2 8:10 0
8. BAR Baroňáci 2 11:16 0
9. SHA The Shadows 2 4:13 0
10. ALL All Star 2 7:19 0

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. BLMF
1. AFC Matej Chorvát 10 Gólov
2. BPN Milan Nestorik 4 Gólov
3. FCR Jakub Paštinský 4 Gólov
4. ACN Daniel Filip Mašulovič 4 Gólov
5. BPN Šimon Štefanec 4 Gólov
6. PAP Miroslav Židzik 3 Gólov
7. MEN Tomáš Pálka 3 Gólov