|
Kevin Debrujne

Famózny obrat Menežeris, AC Glóbus a Engerau strelecky explodovali

BRA

Aj 6.kolo 1.BLMF prinieslo očakávané výsledky, ale aj prekvapenia.

AC N3M - GALACTICOS  12:5

V tradičnej nedeľnej predohrávke splnil N3M úlohu favorita a nenápadne sa usadil bez straty bodu na čele tabuľky. Galacticos síce v každom zápase sympaticky odoláva favoritom, nie je mu však súdené získať body. Ich postavenie však môže byť mierne mätúce, nakoľko majú za sebou všetky zápasy s TOP4 tímami tabuľky. 

FC BPN - MYSTERY MFC  6:4 

Tak ako v minulej sezóne, keď zápas tesne vyhral FC BPN 4:2 aj v tomto ročníku to bol zápas veľmi napínavý. BPN síce v 20.minúte viedol 3:0, keď obrane súpera robil vrásky najmä Matúš Slehofer. Potom však v priebehu 20 minút čarodejníci dokázali otočiť vývoj stretnutia a viedli 3:4. Lenže v závere BPN potiahol útočný dvojzáprah Chalány-Félix, ktorý troma gólmi definitívne otočili zápas v prospech papierového favorita, pričom víťazný gól Félixa padol v 59 minúte. Mystery tak rovnako ako v duely proti Papala delilo od bodov iba pár minúť, pričom šance na strelenie góly mali aj oni. Cestu peklom ukončia v nedeľu v zápase proti N3M, BPN čakajú mladíci z Interu. 

PAPALALULU - INTER BRATISLAVA 6:4 

Opäť jeden zo zápasov, ktorý rozhodli obrovské skúsenosti Papala a samozrejme fenomén v číslom dresu 69 - Martin Jurkemik, ktorý sa podpísal pod výsledok hattrickom.  Behavé a kvalitou nabité mužstvo žlto-čiernych doplatilo na málo početnú striedačku, ale aj na nepremienanie šancí, ktoré mnohé skončili na dobre chytajúcom Maglenovi.    Papala je tak stále bez prehry a v budúcom kole si opäť zabehajú proti Rinosom. 

RINOSI - AC GLÓBUS 2:14 

Totálny výbuch predviedlo mužstvo Rinochov, ktorí dokázali poraziť FC BPN aj Menežeris a aj proti Globusu boli jasný favorit. Problémy so zostavou však dokonale využila družina okolo Andreja Tichého a spravili si s Rinochov trhací kalendár. Globus je tak v hre o postup do TOP6, pričom práve v nasledujúcom kole odohrá kľučový tzv. 6 bodový zápas proti Engerau Boys. Rinosi si môžu napraviť chuť proti Papala. 

RK Academy - Engerau Boys 5:14

Futbalovú chuť si napravili aj Toporovci, ktorí po smutnej prehre s FC BPN nastrieľali 14 gólov trápiacemu sa RK Academy, pričom o 6 gólov sa postarali bratia Csibovci. Týmto víťazstvom sú tak opäť v hre o TOP6 a ako už bolo spomínané, budúci týždeň ich čaká dôležitý zápas s AC Glóbus. Prehratý z tohto duelu zrejme stratí šancu na umiestnenie v najlepšej šestke. RK Academy môže prvé body skúsiť zobrať Menežeris. 

FC Pudingáči - Menežeris 5:6 

Výsledok sa nedá popísať inak ako totálne zmŕtvychvstanie Menežérov. Tí v zápase prehrávali už 5:1 a zdalo sa, že už pôjde len o to, akú silnú strelnicu si z nich brazílske útočné tykadlá urobia. Potom však prišiel spasiteľ Milan Sádovský, ktorý doslova za posledných desať minút zápasu zjedol celý Puding.  Gólmi v 50, 54, 59 a 60 minúte šokoval súpera, pričom svoje gala predstavenie ukončil skúsene červenou kartou v závere zápasu :-). V každom prípade toto môže byť jeden z kľučových výsledkov, pretože Puding by sa v prípade výhry už takmer isto umiestnil v TOP6, naopak Menežeris by mali do TOP6 už veľmi ďaleko. Sádovský to ale celé otočil a Menežeris strácajú na svojho súpera iba dva body. 


submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. BLMF
# Tím Z Skóre Body
1. BPN FC BPN 1 14:3 3
2. FCR FC Riňoši 1 5:2 3
3. MEN Menežeris 1 7:5 3
4. ENG Engerau Boys 1 5:4 3
5. PAP Papalalulu 1 3:2 3
6. ACN AC N3M 1 2:3 0
7. AFC AFC Oravan 1 4:5 0
8. BAR Baroňáci 1 5:7 0
9. SHA The Shadows 1 2:5 0
10. ALL All Star 1 3:14 0

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. BLMF
1. BPN Šimon Štefanec 4 Gólov
2. AFC Matej Chorvát 4 Gólov
3. MEN Tomáš Pálka 3 Gólov
4. BPN Silvester Jáger 2 Gólov
5. BPN Milan Nestorik 2 Gólov
6. BPN Patrik Juhos 2 Gólov
7. FCR Jakub Paštinský 2 Gólov