|
Stanislav Cintavý

2.BLMF: Čaká nás šláger o lídra pondelka, v nedeľnej časti šláger až v poslednom kole

BRA

V druhej BLMF sa taktiež súťaže prehupnú do svojej druhej polovice, poďme sa teda pozrieť ako to vyzerá.

V pondelkovej časti máme dva neporazené tímy, ale to sa zmení už tento pondelok, pretože BLMN a N3M B nastúpia proti sebe a tak šláger pondelka bude patriť druhej lige. Obe mužstva vyhrali svojich prvých 5 zápasov, hoci BLMN sa dva krát prekvapivo potrápil s Magicom a Kalyanom, kde  vyhrali iba o gól. AC N3M mal problém len s Blue Dragons,  zvyšné zápasy vyhral jednoznačným spôsobom. Práve legendárni draci sú na krásnom priebežnom treťom mieste s už takmer istou účasťou v TOP6. 

Rozhodne najväčšia senzácia tohto ročníka sú polo dievčenskí Profesionáli, ktorí majú štyri výhry a len jedinú prehru!  Rovnakú bilanciu má Kolónia Zlaté Klasy, ktoré prehrala senzačne iba s Profesionálmi. 


Prvú šestku uzatvárajú Pink Panthers, ktorí "kúpili" licenciu od Engerau Boys a ak sa nič vážne nestane tak TOP6 im neujde. Práve v pondelok sa stretnú v derby proti Drakom. 

Na hrane šiestej priečky sa to bodovo láme a rozdiel medzi šiestym a siedmim tímom je dnes už 5 bodov. Za 4-bodovým Magicom nasledujú trojbodoví  Inter Globus, Sporting a Kalyan. Na svoje prvé body čakajú Šuflikanti a Veverice, pričom je jasné, že v pondelok minimálne jedna nula zmizne, nakoľko práve tieto dve mužstva sa stretnú vo vzájomnom zápase. 

Nedeľná časť má tiež svojich jasných favoritov, keď s plným počtom bodov vedú Young Red Devils a Turks United. Náhoda rozhodla, že vzájomný zápas týchto mužstiev sa uskutoční až v poslednom kole základnej časti. Najmä herný rast Mladých Diablov je obdivuhodný, v priebehu dvoch rokov sa z fackovacieho panáka stal senzačne ašpirant na postup do prvej ligy. 

Momentálne tretí je tradičný Štrkovec, ktorý rovnako ako nováčik Caprio nazbierali 9 bodov. Potom nasleduje trojica 7 bodových mužstiev FC BPN B, ŠK Horský Park a FC Lions, pričom poslední dvaja menovaní ešte musia odohrať vzájomnú dohrávku. 

Postup do TOP6 si určite bude chcieť vybojovať FK Horský Park, ktorý má v tabuľke ešte zápas k dobru s Dedolesom, ktorý má len tri odohraté zápasy (z 5) a zatiaľ tri body na svojom konte. Tabuľku uzatvára zlepšujúci sa nováčik Loft a senzačne šikovní chalani z Hilfiger, ktorých päť prehier v rade je naozaj veľkým sklamaním. Šancu na postup však stále majú, nakoľko tiež ich čaká jedná dohrávka. 

Po základnej časti prvých šesť mužstiev postúpi do skupiny o titul a dolných šesť do bojov o Pohár Útechy. Mužstvá v TOP6 odohrajú súboje každý s každým (5 zápasov) pričom štyria najlepší postúpia do playoff Pohára Patrika Šelméciho, kde sa stretnú medzi sobou štyria najlepší s nedele vs pondelok. Víťazi duelov nastúpia proti 8-12 mužstvu 1.BLMF. 

Tabuľky 2.BLMF si môžete pozrieť tu.

 

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. BLMF
# Tím Z Skóre Body
1. BPN FC BPN 2 21:8 6
2. PAP Papalalulu 2 12:8 6
3. FCR FC Riňoši 2 12:8 6
4. MEN Menežeris 2 12:9 6
5. AFC AFC Oravan 2 12:7 3
6. ENG Engerau Boys 2 10:11 3
7. ACN AC N3M 2 8:10 0
8. BAR Baroňáci 2 11:16 0
9. SHA The Shadows 2 4:13 0
10. ALL All Star 2 7:19 0

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. BLMF
1. AFC Matej Chorvát 10 Gólov
2. BPN Milan Nestorik 4 Gólov
3. FCR Jakub Paštinský 4 Gólov
4. ACN Daniel Filip Mašulovič 4 Gólov
5. BPN Šimon Štefanec 4 Gólov
6. PAP Miroslav Židzik 3 Gólov
7. ACN Marek Rigo 3 Gólov